La flor del Pirineu

Carrer Padró, 43

08272 Sant Fruitós de Bages

Tel. 93 876 14 78

www.laflordelpirineu.com

facebook_32.pngLa flor del Pirineu

martaobiols@laflordelpirineu.com

"

UNA MICA D’HISTÒRIA

La botiga “La Flor del Pirineu” de Sant Fruitós de Bages neix fruit del desig fervorós de la Marta, la seva propietària, de donar continuïtat a l’ofici familiar d’herbolari, tot i que amb un concepte ben renovat de la professió.

L’ofici de les herbes a la família es remunta amb la besàvia de la Marta, la qual a finals del segle XIX va formar part del col·lectiu anomenat “trementinaires”, unes dones dedicades a collir herbes remeieres de la vall del Cadí i baixar-les a ciutat per tal de guarir o alleugerir certes patologies pròpies de la gent d’aquells temps. Més endavant, els avis de la Marta també heretarien la vocació per l’estudi de les plantes i remeis ancestrals, fins que van obrir una de les herboristeries més antigues de Manresa, “La Flor del Pirineu” situada al carrer del Carme.

Sens dubte la vena herbolària és el que va fer decidir a la Marta, l’any 2005, d’obrir la botiga del carrer Padró, 43 de Sant Fruitós, dedicada a l’herboristeria, dietètica i alimentació ecològica.

Com a valor afegit al tradicional ofici familiar, la Marta i el Jordi van decidir apostar fort per l’alimentació ecològica, moguts per una forta sensibilització pel que fa a la qualitat de l’alimentació, el respecte pel medi ambient, la terra i la natura.

Aquests són valors que s’intenten transmetre des del primer moment en què es visita la nostra botiga, la qual pretén ser un cau de salut i benestar, així com un bon referent de professionalitat i atenció personalitzada tant en temes de salut com d’alimentació natural.

Actualment, la Marta és titulada en “Alimentació natural i energètica” de l’escola de la Montse Bradford i és una enamorada de la cuina natural amb ingredients naturals, ecològics i de proximitat, així que està sempre disposada a donar bons consells i valuoses explicacions als seus clients per tal d’obrir consciència sobre la importància de consumir aliments de debò per reforçar la salut de les persones i el benestar del planeta.

"

Cargando galería...

La flor del Pirineu